Ce am mai văzut pe la tv.

De când a început sesiunea nu prea am mai fost la curent cu ultimele ştiri (bârfe) din lumea mondena.

Fiind studentă la jurnalism trebuie sa fiu infoarmată ; e esenţial. Bine, întotdeauna mi-a plăcut să ştiu ce se întâmplă în jurul meu , în lumea asta ,pentru că şi eu fac parte din ea.  Unele ştiri mă amuză peste măsură , de fapt nici nu le poţi numi ştiri, dar ăsta e jurnalismul din ziua de azi.

Să o luăm pe rând.

1. În seara asta la HappyHour a fost un interviu sau ce o fi fost cu Loredana Groza . Bineînţeles a facut ce fac toate vedetele când nu mai apar pe sticlă de ceva timp , i-a chemat pe cei de la emisiunea mai sus menţionată să îi ia un interviu în timp ce ea beneficia de un tratament de “întinerire” a pielii.  Nu o sa pricep niciodată de ce trebuie să chemi presa când eşti la tratamente cosmetice , când eşti la un control pentru a vedea ce fel de silicoane să îţi pui sau mai ştiu eu ce chestii personale mai faci. Mie nu mi-a plăcut niciodată de Lori , nu am fost şi nici nu sunt înebunită dupa muzica ei şi consider că apariţiile ei la tv din ultimii ani precum şi participarea în calitate de membru al juriului la emisiunea Vocea României se datorează soţului ei Andrei Boncea . El a fost director general al Media Pro Pictures până pe data de 1 octombrie 2011.  Go figure ! Nu contest faptul că şi-a facut şi ea propria cariera dar fără soţul ei nu cred că mai era atât de băgată în seamă.

2.Tot în cadrul emisunii anterior menţionate a fost invitată şi Nicoleta Luciu cu noii ei nuri.  Măruţă devine penibil deja dar pe de altă parte nu e numai vina lui , ea face parte din MediaPro e normal să apară obsesiv la tv. Dacă într o zi trustul Pro s-ar decide să “îi dea papucii” atunci nu vom mai auzi de madam Luciu pentru mult timp. Aşa cum s-a întâmplat şi cu Dan Bordeianu . El a plecat de la Acasa Tv şi ultima dată a fost văzut in ograda postului Prima Tv.  Pe scurt : Nicoleta Luciu se urâţeşte pe zi ce trece aşa că nu e de mirare de ce  Zsolt Csergo , iubitul ei , nu o vrea drept soţie. 

3.Cum să ne spălăm rufele în public. Profesori : Alin Oprea şi Tavi Colen.

– Se dezgroapă un conflict mai vechi decât dinozaurii .( de către un jurnalist-jurnalişti de investigaţie)

– Se scriu câteva articole despre asta eventual contactându-l pe pe Tavi Colen fie pe Alin Oprea .( articolul trebuie să aibă citate , injurii , ceva senzaţional la care celălalt să răspundă) .

– Emisiunile gen Acces Direct , Happy Hour , CanCan Tv intră pe fir , fac invitaţii.

– Vedetele accepta invitaţia . Să înceapă scandalul .

– Se aduc argumente de căre ambele părţi , se jignesc familii se lansează acuzaţii.

– Concluzie ? Presa are un subiect pe care îl poate stoarce în voie iar vedetele au banii şi publicitate de pe urma scandalului.

Nu că viaţa-i minunata ?

După plecarea lui Tavi Colen din trupa Talisman  Alin Oprea a preluat “conducerea” trupei . Aveau concerte ici colo , apariţii în diferite emisiuni televizate , totul părea să fie bine fără cealaltă jumătate a trupei . Părea că s-au despărţit amiabil dar mass-media a reuşit să dezgroape securea războiului şi astfel a luat naştere noi ştiri , articole şi invitaţii la diferite emisiuni pentru cei doi.  La emisiunea HappyHour au fost pe rând Alin şi Tavi fiecare aruncând cu cuvinte grele în celălalt şi acuzându-se de cine ştie ce. O întrebare am : de ce să te cerţi la tv când poţi să refuzi elegant orice invitaţie şi să vorbeşi între patru ochi cu persoana cu care ai ceva de împărţit , de ce ? Simplu. Onorariul pentru o apariţie la o emisiune pentru a da câteva declaraţii timp de 15-30 de minute e frumuşel , aşa că why not ? . Îmi pare rău că s-a ajuns la aşa ceva chiar îmi plăcea trupa Talisman dar banii te schimbă şi timpul şi altele. 

4.Conflictul dintre Elton John şi Madonna. La gala Globurilor de Aur de anul acesta cei doi au fost nominalizaţi la categoria Best Original Song. Dacă la început Elton J. credea ca Madonna nu are nici o şansă acesta s-a înfuriat la culme când ea a fost desemnată câştigătoarea declarând că premiul nu a fost acordat pe merit ci a fost un aranjament . Personal, nu mi-a plăcut niciodată Madonna , cred ca am o melodie sau două care îmi plac din repertoriul ei , nici fanul nr.1 al lui Elton John nu sunt dar dintr ei doi cu siguranţă i-aş fi dat premiul lui Elton.  “Regina muzicii pop” pare, din punctul meu de vedere o persoană plină de ea , care nu ştie să piardă , şi care îşi reneagă vârsta încercând să iasă in public doar cu bărbaţi cu cel puţin 20 de ani mai tineri ca ea . Unii care ajung sus nu îşi mai amintesc de unde au plecat.  

Nu mai are nici un sens să vorbesc despre gerul şi zăpada din ultimele zile . Posturile tv şi ziarele sunt pline de ştiri despre : câte victime a facut gerul , ce autostrăzi mai sunt blocate , prognoza meteo , toate prezentate într-o manieră care i-ar speria până şi pe cei mai neînfricaţi.  Domnle de parcă nu a mai fost aşa ger de la Ştefan cel Mare . Sper să vină mai repede zilele calde că m-am săturat până peste cap de frig.

În altă orinde de ideei : 2 examene şi scap , scap de sesiune . xD

5 thoughts on “Ce am mai văzut pe la tv.

Spune-ţi părerea !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s