Minunile durează doar 3 zile

Nu știu alții cum sunt dar pe mine nu mă interesează câtuși de puțin că fiica unui cântăreț de  manele a plecat de acasă împreună cu iubitul. E o chestie așa banală și fără sare și piper încât nu știu de ce a ajuns asta știre națională.

A! De fapt știu! Pentru că tăticul progeniturii e faimos și pentru că mass-media e un vultur care nu ratează nici o ocazie de a vâna un astfel de subiect. Cu ce e mai diferită fata asta de celelalte? Păi cu nimic. Are bani și asta o face importantă. Dacă o fată de condiție medie ( să zicem ) ar fi dispărut atunci ar fi durat mult și bine până era găsită sau până când somebody would give a damn about that.

Eu mă uit la televizor. Da. Ori de câte ori nu mai am ce face și vreau să văd ce mai e și despre ce se mai discută dau drumul la tv. În ultimele zile s-a vorbit numai despre asta. S-au invitat psihologi, s-au construit ipoteze : ce va face fata cand va ajunge acasă sau se va mărita  fata cu iubitul ei?  De parcă dacă nu am discuta despre lucrurile astea Pământul ar refuza deodată să se mai învârtă și ar face și el protest pentru că, normal, vrea și el să știe ce o să se întâmple.

Nu cred că interesează cu adevărat pe cineva ce a făcut fata sau ce va face sau ce se va întâmpla în continuare.*heh*  Bine, sunt și ăia 50% (doar eram sarcastică cu prima afirmație) care nu pot să doarmă noaptea dacă nu știu.

Oameni buni, dacă am ajuns într-un așa hal încât în loc să vorbim de lucruri mai importante cum ar fi faptul că Putin a decis să-și retragă trupele de la granița cu Ucraina, atunci avem probleme grave. De fapt  mass-media are și după publicul de rând.  Dacă hrănești o pisică numai cu Whiskas atunci o să vrea numai așa ceva. Așa și oamenii din țara asta.

Desigur există și ăia 10% care pot să-și folosească creierul și pe care nu îi interesează asemenea trivialități.

La știri mai bune, zic!

tumblr_n3g5eeHhn41r1iv4bo1_500

3 thoughts on “Minunile durează doar 3 zile

Spune-ţi părerea !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s