De ce să ne mai uităm la TV?

În fiecare zi mă păcălesc la gândul că o să găsesc ceva bun de văzut la TV. Pentru mine televizorul are o funcție simplă: e sunet de fundal pentru alte activități pe care le întreprind. Uneori mai capătă o funcție: cea de informare. Însă, în ultimul timp am renunțat să mă mai informez din media autohtonă și am decis să citesc presa străină pentru că am de unde să aleg în materie de ziare și site-uri. Pentru că la ei dacă cauți imparțialitate o găsești. Dacă vrei informația brută fără nimic altceva atunci nu citi presa românească.

La noi în presă și la TV o să găsești numai porcării. Bianca Drăgușanu sau mai știu eu ce alte pițipoance care-s promovate de mass media, scandaluri fel de fel și prostie la cel mai înalt rang.

Avoid it.

Open a book, listen to music.

2 thoughts on “De ce să ne mai uităm la TV?

  1. Dan says:

    Totuși, presa străină este prea puțin interesată de România. Ideal ar fi să ai deja format un sistem de valori și să fii nițel dotat și de la mama natură cu un dram de acuitate încât să poți discerne și prelua din știri doar ceea ce contează cu adevărat. Fiindcă zicerea „Un om informat este un om puternic” este încă valabilă.

    • Personal am deja acel sistem de valori. Stiu sa discern. Daca vreau sa aflu ceva legat de Romania consult mai degraba o agentie de presa decat ziarele noastre de can can.

Spune-ţi părerea !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s