Antena 1 sau trust-ul care își permite prea multe.

Știu că uitatu la TV nu e un sport bun însă când nu ai chef nici de laptop nici de citit nici de altceva, ce te faci? Iei telecomanda și începi să să zapezi. Mulți se uită la TV dar din varii motive preferă să zică că nu o mai fac.  Eu nu sunt așa. Da! Mă uit atunci când nu am altceva mai bun de făcut.

Uneori când nu mai găsesc niciun documentar bun sau vreun desen animat care să mă scoată din rutina zilei și să mă relaxeze mai caut câte un post din ăsta de scandal monden ca să îmi iau porția de umor din prostia care se promovează agresiv la televiziunile respective.

De când PRO TV a început să se ducă la vale Antena 1 parcă a dat de o comoară și s-a ridicat într-un an câți alții în zece. Astfel că Antena a reușit să preia cu succes grila, mesajul și prostia defunctului OTV. Nu știu dacă și-au propus să facă asta dar dacă da atunci nu pot decât să zic că și-au atins scopul.

CNA-ul probabil că a primit niște somnifere de bună calitate ca să doarmă bine în timpul emisiunilor de tip cancan ale Antenei.  Nu știu. E clar însă că nimeni nu pare să fie deranjat de bâlciul din studiourile trustului Intact. Atâta timp cât emisiunile respective fac rating nu mai contează ce se întâmplă în ele sau ce promovează.

Vulgaritate, prostie, ignoranță, ceartă ca la piață toate sunt amestecate bine și date publicului. Da, au și emisiunile astea un public, fidel chiar.

3 thoughts on “Antena 1 sau trust-ul care își permite prea multe.

  1. Eu nu m-am mai uitat la Antene de cand ….le asociez cu Mircea Badea si-i vad imaginea aia in tricou si imi displace profund:)
    Sunt toate la fel, talk showurile comandate si un Nas care-si face de cap?

    • Nu mai au chestii numite talk-show-uri. Bine, Brancu face ceva dar e mai mult mahalagism decat talk-show.Lu Badea ii place sa se bage in seama si sa comenteze despre toti si toate.
      Antena e varza :)) dar cand te plictisesti treci si pe la ei.

Spune-ţi părerea !

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s